SLAO JOJ GOLE SLIKE I KLIPOVE?! Detalji SEK*A Rijaliti lepotica NAPOKON PRIZNALA VEZU sa Vukom Mobom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAO JOJ GOLE SLIKE I KLIPOVE?! Detalji SEK*A Rijaliti lepotica NAPOKON PRIZNALA VEZU sa Vukom Mobom

Svi su bili začuđeni!

Rijaliti parovi zahuktava se iz dana u dan.

Novi učesnici, ali i oni stari, provereni, dovode atmosferu do usijanja, a najveće izbebađenje sezone bio je veliki povratak pobednice Ružice Veljković.

Ipak, jedna informacija vezana za novu učesnicu Nataliju izazvala je žučnu polemiku.

Ona tvrdi da je pre 3 godine bila u vei sa sada već popularnim reperom Vukadinom Gojkovićem, poznatijim kao Vuk Mob. Natalija tvrdi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u vezi bili 20 dana, te da joj je on pisao na Instagramu, pa su se tako i upoznali.

Njene tvrdnje izazvale su podsmevanje prekaljenih rijaliti zvezda Ivana Marinkovića i Ružice Veljković, koji su zaključili da jenjihov odnos bio čista "seks kombinacija".

Kada su počeli da je ispituju, da li joj je slao gole slike i klipove na instagramu, Natalija se povukla i nije želela da otkriva još detalja.

Natalijino priznanje izazvalo je burne reakcije, posebno pristalica Kristine Kije kockar, koja je u jednom trenutku bila povezivana sa Mobom. Nisu retki komentari koji upoređuju Kiju i Nataliju, ali i oni koji osuđuju Kiju zbog veze sa zauzetim Vukom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.