SLABIĆ! Posle Vladimirovog prebijanja Aleksandre, oglasila se i Davidova MAMA! A evo šta predviđa SINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLABIĆ! Posle Vladimirovog prebijanja Aleksandre, oglasila se i Davidova MAMA! A evo šta predviđa SINU

Oštre reči!

Nakon fizičkog nasrtaja Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić i obračuna sa Davidom Dragojevićem oglasila se Davidova majka Biljana Dragojević. Ona nije uživo pratila šta se dešava pošto je nakon posla išla u obližnji park sa Aleksandrinom ćerkom Magdalenom.

- Ispočetka su mi bili simpatični Vladimir i Stanija, vidim da to veštački ide ali nema veze, kako su dani odmicali, zbog njegovog odvratnog ponašnja prema Staniji kao devojci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počela sam da mislim loše o njemu. U svakom slučaju momak je suviše nasilan, hoće da dokaže nešto na mišiće - počela je Davidova majka priču.

POSLE PREBIJANJA ALEKSANDRE: Oglasio se Vladimir Tomović! Nećete verovati KAKVU PORUKU je poslao!

- Svaki muškarac koji nasrne na ženu je za mene slabić, bez obzira šta god da je u pitanju, žena je žena - rekla je Biljana i dodala: - Ne verujem da ga je Aleksandra ispod stola gazila, jer je Aleksandra dosta direktna, njoj ako nešto smeta ona to direktno kaže. Ja ne verujem da je to uradia, to je opet neka njgeova igra da bi bio u prvom planu.

KAO DA JE PUKLA KOST! Jezivo! Ali ALEKSANDRINO LICE? Gospode! Stanija i Lazar otkrili ŠOK detalje TUČE

Kako je Vladimir dikvalifikovan u rijalitiju je ostala njegova neutešna devojka Stanija Dobrojević, a Biljana smatra da ona nikako neće moći da se osveti Davidu i Aleksandri zbog Tomovićeve dikvalifikacije.

Pogledajte rezultate

- Ona može, zavisi koliko su David i Aleksandra pametni da podvuku neku crtu, David nije nasilan što se tiče tih stvari. Stanija može samo na prazno neke stvari da radi, neće im moći ništa - rekla je Dragojevićka.

NAJPOTRESNIJA ISPOVEST LUNE ĐOGANI! Oče, Gagi, ZAŠTO? Cela Zadruga nemo sluša, u suzama! (VIDEO)

Kako se situacija sada ravija Dragojević i Aleksandra doživeli su veliki šok, a Biljana tvrdi da će ih ova situacija smao ojačati.

- Ja mislim da svaka situacija koja je protiv njih može da ih ojača još više - zaključila je Biljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.