SKUPLJA SE NOVAC ZA ADVOKATA? Neće vam biti dobro kada vidite KO je stao u odbranu Mikija Đuričića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPLJA SE NOVAC ZA ADVOKATA? Neće vam biti dobro kada vidite KO je stao u odbranu Mikija Đuričića

Da li je realno?

Prethodne noći javnost i zadrugare je potreslo ponašanje Mikija Đuričića, koji je lupio šamar svojoj emotivnoj partnerki Suzani Perović, a zatim i nasrnuo i udario Nadeždu Biljić štakom.

Nakon svega što se desilo, Miki je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa koji je oštro osudio njegov postupak i nasilje nad ženama. Nadežda Biljić je iz "Zadruge" otišla u policiju, gde je dala izjavu.

Đuričić je priveden na informativni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovor u policiju, te mu je nakon toga određen pritvor od 30 dana.

Vest da je poznati rijaliti učesnik završio iza rešetaka izazvala je podeljene reakcije. Mnogi su saglasni sa kažnjavanjem pčelara iz Kupinova, ali ima i onih koji Mikiju drže stranu bez obzira na sve.

Na društvenim mrežama pojavio se zahtev jednog vernog fana bivšeg zadrugara.

- Možemo li sakupiti novce da našem Mikiju platimo advokata? - istakao je jedan od obožavalaca Mikija Đuričića.

Njegovo pitanje naišlo je na mnogobrojna negodovanja i negativne komentare.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.