S*KSUALNI VAJB! Ponudio sam joj KREMU, došla je na keca! Kristijan objasnio svoju PRISNOST sa Sanjom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 10:51

S*KSUALNI VAJB! Ponudio sam joj KREMU, došla je na keca! Kristijan objasnio svoju PRISNOST sa Sanjom (VIDEO)

Analizirao dešavanja u rijalitiju.

Kristijan Golubović sinoć je u intervjuu sa voditeljem Darkom Tanasijević analizirao aktuelan dešavanja i odnose u "Zadruzi 4".

- Čekam da prođe malo vremena, pa da vidim kakav je odnos Cara i Mine, nova je devojka, nova su pravila, Mina i Aleksandra se razliku. On nju shvata nekom vrstom robinje, jer je prešla preko onog poniženja, on mi je prosto gospodar te devojke. Mina već postavlja svoja pravila i pokazuje mu da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona mala. Car će izvući deblji kraj. Ako uđe neka stara Minina ljubav, poznajući Cara kako se ponaša, danas sam ga jedva smirio... Jedva sam ga spustio, mnogo mi je drago što nije otišao u agresivnu stranu i što je svadba bila lepa - rekao je na početku Kristijan, pa pričao o Aleksandri i Franu:

- To je čista igra sa Aleksandrine strane, a i da vrati Mini preko Frana. Sapunica. U rijalitiju ima mnogo priča, ali najzanimljivije su ljubavne. Što se Sanje tiče, ja sam očekivao odnos između nas, kao između Kulićki i mene. Onda sam čuo da je boli karlica, ponudio sam joj kremu da joj pomognem, nisam imao namernu da se zbližimo. Ona je na keca došla, video sam te neke "vajbove", kad i ja diskutujem nešto s*ksualno, da joj nije neprijatno. Nasmeje se slatko, imamo neki prisniji odnos u odnosu na druge. Sa Aleksandrom isto. Da kažem, ona je loše podnela Carovu svadbu. Teško joj je, ali ne može ništa da učini. Mislim da će biti jako turbulentno, malo će da sabotira i Tara. Karan (Radan) će malo da uleti - rekao je Kristijan, pa pričao o Tari i Čorbi:

- Mislim da se Tara malo folira, pojavača na taj moral malo rešo. Onda kad je neko spusti, to tipa "smrdljivo meso"... Zvezdana je novi momenat, ona je potajno volela Čorbu. To smo večeras otkrili. Koja je potreba da ode kod Tare i hejtuje i nju i njega. Imamo kontra-efekat kod Čorbe, koji je sve živo psovao Zvezdani, ona se pokupila iz paba, sve stvari, da bi se posle nekoliko minuta vratila. Ja je nisam pitao direktno da li ga voli, nego rekao preko njega, da je možda zaljubljena u njega, pa radi drugoj devojci to. Ona je rekla: "Ja sam rekla davno da mi se dopada Đole i Čorba". To je priznanje. I to je najveći hit. Dešavanja između Frana i Aleksandre, ozbiljne zavrzlame. Gledaću da malo dajem gas Aleksandri da ide ka Franu. Ja ću da izmišljam malo priču, da me je Car pitao za njih. Car jeste ljubomoran na nju, on ima neku čudnu emociju, a ona ima klasični "Stokholmski sindrom", žrtva voli svog nasilnika - istakao je Golubović.

- Ja se tu ne mešam da hejtujem Cara, da ne ispadnem da sam zaljubljen u nju. Ne mogu da joj utuvim da je ona predmet omalovažavanja. On je došao i ispričao da je bilo nešto ispod jorgana, neki ručni rad. Ne znam šta drugo, Origami nije, nije bilo papira. I nju boli to kad joj kažem, jorgan planina - govorio je Kristijan.

Kristijan se osvrnuo i na sukob Nadice Zeljković i Marije Kulić.

- Tu je jedna ogromna vaga, između početka stola i sredine, gde se gleda čija je ćerka kakva. Apsurdno je upoređivati šta je Kija radila, a šta Miljana. Teta Marija shvata koliko je njena ćerka loše, da ne kažem loša. Pitanje je kad će da se polomi, zato su tu i poroci. Kada dođu dani u Miljaninom životu, kada pokida nit poslednju, kada više nije ona Miksi koja dominira, kada uđe u to psihičko rastrojstvo, kada uđe u to jednolično druženje sa Zolom... Shvati da je to veliki klin u njenoj porodoci. Znate definiciju ameme, jedem, spavam, s*rem, ja bih tako opisao Zolu. On je dobar za sebe, ali šta da radimo sa njim. Koji biznis da otvori? Šta je radio toliko godina? Našao Miljanu koja ima neki kićanović, pa kao daj mleko, pa da s*remo u tu kofu sa mlekom. A imamo sa druge strane Kiju, koja ima pojavu i uradila je nešto u životu. Od velikog minusa napravila je plus. Nadica je skupljala sve od onog pitanja za Vuka Moba, kada je ležerno rekao da je bio sa Kijom, tad je progutala tešku knedlu. Bila je nova i nezrela u ovoj igri, a sada više nije - istakao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.