S*KSOM DO ISCELJENJA! Učesnik rijalitija tvrdi da poseduje BIOENERGIJU: Imam misiju, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KSOM DO ISCELJENJA! Učesnik rijalitija tvrdi da poseduje BIOENERGIJU: Imam misiju, ali...

Ovaj učesnik je prava misterija!

Sinoć je u vili "Parova" održan još jedan "Parograf", a na vrućoj stolici našao se takmičar sedme sezone rijalitija Elvin Kadrić.

Elvin Kadrić multitalentovani pevač i fudbaler je u toku poligrafskog ispitivanja ispričao priču koja je zvučala neverovatno kako takmičarima u vili tako i gledaocima kraj malih ekrana.

- Da li je istina da si živeo sa očuhom osam godina, a sada ne razgovarate - glasilo je šesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje.

Elvin je na ovo pitanje odgovorio sa "DA".

- Mnogo sam ga cenio i poštovao, ali jednu stvar mu ne mogu oprostiit, ispao je jako loš prema meni - rekao je Elvin i dodao sledeće:

- Rekao mi je kako neću proći u muzičkom takmičenju, to me je tako zabolelo, kao i to kada mi je rekao da ću završiti na psihijatriji - zaključio je Kadrić.

Elvinov odgovor poligraf je prepoznao kao: "ISTINA".

- Da li misliš da si u rijaliti "Parovi" došao sa nekom misijom - glasilo je sedmo pitanje.

Elvin je odgovorio sa "DA".

- Imam misiju, ali ne želim da je otkrijem - rekao je Elvin.

Poligraf je prepoznao odgovor kao "ISTINA".

Takmičar se u najgorim trenucima posvetio veri, redovno išao na molitve, te mu je to dalo, kako on kaže moć da pomaže drugima.

- Istina je da sam pomagao ženama, bioenergijom, a da li sam spavao sa njima? Pa to bi bio greh odbiti. Te žene su bile mnogo srećnije posle toga. Učio sam ih životu, isprva sam ih učio kako da rade oko kuće u bašti, pa kasnije da slažu drva, a uveče, pa naravno da nisam mogao da odbijem da spavam s njima i to je put do isceljenja – bio je iskren Elvin.

U nastavku pročitajte ostatak Elvinovog "Parografa".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Tri godine je NIJE BILO na estradi: Slavica Ćukteraš progovorila ISTINU o svojoj TRUDNOĆI I BRAKU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.