S*KS MU JE BIO ZADATAK? Tara će POLUDETI! Mateja se kaje zbog svega, pa se JADAO  BAŠ MAJI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KS MU JE BIO ZADATAK? Tara će POLUDETI! Mateja se kaje zbog svega, pa se JADAO BAŠ MAJI?

Kad bude saznala...

Tara Simov i Mateja Matijević su danima unazad uživali u ljubavnim igrarijama u hotelu "Zadruga". Međutim, ovoj idiličnoj situaciji je kraj kada je zadrugar shvatio da ne može da ima vezu sa Simovom.

Problem u svemu ovom predstavlja to što su Tara i Mateja vodili ljubav, a pritom zadrugar ne želi da nastavi vezu sa njom, što su zadrugari žestoko osudili. Matijević se pravdao zadrugarima da nije imao nameru da povredi Simovu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja ne bežim od toga da je ona meni draga. Meni je krivo što ovo mora ovako. Meni je teško jer je ona ostala ukanaljena. - rekao je Matijević.

- Ja ne mogu to, nema emocija, nisam hteo da idem dalje, da produbljujem odnos - nastavio je.

- Ne možeš da kažeš da drugari imaju s*ks - rekao je Miloš Bojanić.

Nakon toga je Mateja nasamo sa Majom Marinković, rekao da mu je najveća greška zadatak, koji je imao sa Tarom. Ništa od ovoga ne bi se desilo, da nije bilo zadatka.

- Prvi s*ks se desio na zadatku - rekao joj je.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.