SKORO NEPREPOZNATLJIVA Pevačica se opustila i pokazala kako stvarno izgleda, šest miliona lajkova PLANULO JE ZA ČAS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKORO NEPREPOZNATLJIVA Pevačica se opustila i pokazala kako stvarno izgleda, šest miliona lajkova PLANULO JE ZA ČAS (FOTO)

Da li je ovo ona?!

Pevačica Ariana Grande gotovo je neprepoznatljiva na poslednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu.

get a load a dis

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Mar 30, 2020 at 11:58am PDT

Ariana je fanovima pokazala potpuno drugačiji izgled, tačnije kako izgleda njena prirodna kosa. Pevačica ima bujne lokne, koje su se sudeći po broju lajkova - skoro šest miliona za samo jedan dan - svima jako dopale. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inače, njen zaštitni znak je ravna kosa vezana u visok rep, a lokne, iako joj sjajno stoje, retko je nosila u javnosti.

i had a great mf time tonight :) thank u for everything

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jan 26, 2020 at 9:01pm PST

U postu na Fejsbuku 2014. godine Ariana je otkrila da je njena kosa jako oštećena u periodu dok je glumila u tinejdž seriji "Victorious", kada je morala da izbeljuje kosu i farba je u crveno svake druge nedelje. Zbaog toga je počela da nosi perike i ekstenzije, kada je konjski rep i postao njena omljena frizura.

Sudeći po reakcijama publike, mogla bi češće da nosi svoje prirodne lokne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.