SKINULA KIJI TIPA, pravila lom u rijalitiju, a večeras - POTVRĐENO - ULAZI U ZADRUGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA KIJI TIPA, pravila lom u rijalitiju, a večeras - POTVRĐENO - ULAZI U "ZADRUGU"!

Nema smirenja!

Kao što je i tradicija svakog utorka uveče, nakon emisije "Amidži šou", u rijalitiju "Zadruga" biće organizovana žurka za zadrugare kojoj se oni veoma raduju. Veliki šef im uvek obezbedi dovoljno hrane i pića, ali i muzičare koji dovedu atmosferu do usijanja.

Večeras će se za dobar štimung i pravi provod pobrinuti pevačica Milena Ćeranić i DJ Đolix, koji će zasigurno dovesti atmosferu do usijanja i oduševiti zadrugare.

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultate

Podsetimo, Ćeranićeva je bila učenica popularnog rijalitija "Farma", a ostala je upamćena po svađama sa tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem. U poslednje vreme se pisalo o njenoj vezi sa Vukom Mobom, bivšim dečkom Kristine Kije Kockar.

Zadrugarka je RODILA SINA SA 15 GODINA! Posle razvoda je napustila selo, a dete je ostalo SA OCEM

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.