SKINULA BURMU! Nakon SVAĐE sa Dejanom, Dalila ZAVRŠILA! Dramatična ODLUKA, dok Dragojević MOLI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 10:21

SKINULA BURMU! Nakon SVAĐE sa Dejanom, Dalila ZAVRŠILA! Dramatična ODLUKA, dok Dragojević MOLI!

Najavila sa kim će sad da bude.

Nakon rasprave sa Filipom Carem u pušionici, Dalila Dragojević se vratila u dnevni boravak, pobesnela i skinula burmu jer ju je i Dejan Dragojević osudio zbog priče o umeću u krevetu. O svemu tome možete više da čitate klikom OVDE.

- Ništa me ne interesuje. Ono što je Car rekao i ovaj aplauz i osmeh. Ne trebate mi, da vas ne vidim svojim očima. Burma je skinuta. Aplaudirajte jedni drugima. Ja ovakva žena, da me neko ponižava... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ma terajte se dođavola - rekla je Dalila i skinula burmu.

- Molim vas, znate šta je meni smešno. Ja sam samo rekao da podržavam to što je Car rekao za izlaganje. Mene ne interesuje što je skinula burmu, jer neće sa mnom pričati o tome, nego u izolaciji. Da uradi bilo šta, ne interesuje me. Ja sam ovde prokomentarisao: "Šta ti znači izlaganje?". Ja sam je gledao jednim očima, da joj obraz bude čist kao sunce. Ne interesuje me, tačka i kraj... - poručio je Dejan.

- Pozdrav, kolega - odbrusila je Dalila.

- Pozdrav, koleginice. Divan život imaš - nastavio je Dragojević.

- Savršeno, imam Matoru - rekla je Dalila.

- Super imate život. Ja sam onaj koji te najviše ceni, a ti p*šaš po meni. Šta očekuješ od mene? Ko sam ja u tvom životu, ništa ne valja... - poručio je Dejan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.