SKIDANJE ZA NOVAC NA P*RNO SAJTU? Za ovaj IZNOS možete Anu i Davida gledati GOLE? Nije za svačiji DŽEP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKIDANJE ZA NOVAC NA P*RNO SAJTU? Za ovaj IZNOS možete Anu i Davida gledati GOLE? Nije za svačiji DŽEP!

Šok i neverica!!!

Ana Korać i David Dragojević odlučili su da pokrenu sopstveni biznis. Rijaliti par trenutno se odmara u Egiptu, a po povratku sa letovanja skidaće se goli na sajtu za odrasle.

Starleta i bivši fudbaler na internetu će izvoditi striptiz do gole kože, ali samo za one koji će za to platiti 500 evra! Ovo je potvrdila i Ljuba Pantović, majka Davidove bivše verenice Aleksandre Subotić.

- Ana i David su napokon našli način kako da zarade! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iz pouzdanih izvora saznala sam gde će da ulože honorare iz "Zadruge". Zarađivaće skidanjem! Pokrenuće sajt na kome će da se svlače goli za one koj plate da ih gledaju preko video-poziva. Ana je simpatična devojka, nju bi neko možda i voleo da vidi u seksi izdanju, ali ko bi dao lovu da gleda Davida bez garderobe?! Ma evo, ja ću prva da dam novac za to i pomognem im, pošto očigledno imaju krizu identiteta i novčanika - priča šampionka u kik-boksu i dodaje:

- Za početak će raditi njih dvoje, ali me ne bi čudilo da zaposle još ljudi. Eto novog vida prostitucije!

Otvaranje sajta za odrasle nedavno je indirektno najavio i sam David. On je anketirao pratioce na Instagramu i pitao ih da li bi voleli da saznaju detalje i video fotografije iz njihove spavaće sobe.

Објава коју дели David Dragojevic (@david__dragojevic) дана 12. Авг 2019. у 8:51 PDT

- Ako mi kažete koje delove naših tela želite da vidite, možda vam pokažemo. Igru ćemo početi pokazivanjem Anine omiljene poze kada vodimo ljubav. Ona obožava otpozadi! U krevetu je desetka, pored nje nikada ne bih poželeo drugu - zagolicao je fanove Dragojević, a zatim dodao:

- Jedva čekam da posetimo seks-šop i pokupujemo razne kostime. To mi je fantazija. Ana će biti medicinska sestra, a ja bezobrazni bolesnik.

Koraćeva se takođe pohvalila umećem svog dečka u krevetu:

- Seks sa Davidom je vrhunski i kada traje deset minuta, sat ili dva. On je izdržljiv u krevetu, možda i previše. Umori me. Uglavnom je dominantan, ali mi se to dopada.

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.