SKANDALOZNO! Pevačica NAPALA voditelja usred emisije! Zbog OVOG pitanja napravila HAOS! Voditelj u ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 17:29

SKANDALOZNO! Pevačica NAPALA voditelja usred emisije! Zbog OVOG pitanja napravila HAOS! Voditelj u ŠOKU!

Au, kakva neprijatnost!

Popularna pevačica Ljupka Stević na sebe je skrenula pažnju snimanjem dueta sa Snoop Dogom i od tada ne prestaje da privlači interesovanje javnosti.

Nedavno Ljupka je bila gost emisije "Ekskluzivno" međutim, umesto prijatnog ćaskanja popularnog voditelja zatekla je vrlo neprijatna situacija.

Kada ju je upitao li je istina da pravi frku kada se nađe u nekom restoranu i u jednom trenutku postavio potpitanje, Ljpka ga je verbalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napala:

- Hoćeš li da me pustiš da ti odgovorim? Nisam naporna, nisam teška, samo imam potrebu da pitam šta će da mi donesu. Spremna sam pet puta da pitam konobara da li je zapamtio šta sam mu naručila - odbrusila je.

Zatim joj je postavljeno i ptanje vezano za duhovne stvari, a odgovor koji je dobio potpuno je šokirao sve:

- Znaš kako, ja na tu temu sa tobom (misleći na voditelja), pogotovo sa tobom, ne bih pričala zato što nisi ozbiljan - završila je pevačica, a mnogi su komentarisali kako je njeno ponašanje u datoj emisiji i više nego skandalozno.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Type a message, @name...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.