SKANDALOZNO! Luna pretila Marijani SILOVANJEM: IMA DA TE SNIMAJU DOK TE KA*AJU U USTA!

Izvor: Svet, 09.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNO! Luna pretila Marijani SILOVANJEM: IMA DA TE SNIMAJU DOK TE KA*AJU U USTA!

Luna Đogani posvađala se s devojkom svog brata Adama Marijanom Zonjić i pretila joj batinama i silovanjem!
Blogerka je sve tanja sa živcima, a očigledno misli da je nedodirljiva i da je glavna zvezda “Zadruge”. Nakon što je Marijana rekla da je Lunin tata Gagi Đogani narkoman, ona je planula.
– Taj kog si nazvala narkomanom, taj će da ti je*e mater napolju! Zapamtićeš dan kad si ga nazvala narkomanom i videćeš ko je narkoman, pi*ka ti materina mala ku*vinska – urlala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Luna, dok se Marijana pravdala:
– Ja ti oca nisam spominjala, sama ga spominješ.
– Nisi svesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Tužićemo se! Da ti nisi poslala onog lika da mi pravi scene u butiku? – pitala ju je blogerka, a kada je Marijana rekla: “Jesam”, ona je pokušala da je gađa flašom, da bi, kad ih je obezbeđenje razdvojilo, Luna nastavila da preti:
– Videćeš ti kako će da te rastežu napolju! Izaći ćeš pre mene iz “Zadruge” i videćeš! Zlobnice jedna! Je*aću ti mater u pi*ku. Sram te bilo! Ima da kažem da snime kada te budu ka*ali u usta, pi*ka ti materina! Mogu još 300 puta da te udarim, neće me izbaciti! Je l’ si svesna toga? Mogu da ti je*em mater još 300 puta!
SvetRajko Ristić
The post SKANDALOZNO! Luna pretila Marijani SILOVANJEM: IMA DA TE SNIMAJU DOK TE KA*AJU U USTA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.