SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! GLEDATELJKA REKLA DA JE LUNA NEOBRAZOVANA! Đoganijeva se posvađala s njom, a onda se iz publike javila Anabela! (VIDEO)

Izvor: Svet, 08.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! GLEDATELJKA REKLA DA JE LUNA NEOBRAZOVANA! Đoganijeva se posvađala s njom, a onda se iz publike javila Anabela! (VIDEO)

Luna Đogani, pobednica Zadruge 2, odgovarala je na pitanja gledalaca, a u studiju je bila njena mama Anabela Atijas, koja se oduvek zaštitnički ponašala prema blogerki. Tako je odmah stala u ćerkinu odbranu kada je osetila da je ugrožena.
Naime, gledateljka je želela od Lune da čuje šta tačno znači kada blogerka kaže: “Svako bi voleo da bude Luna Đogani” i poručila joj da treba više da čita knjige i da smatra da kod je nje malo više prisutno neobrazovanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << U jednom momentu sa strane čulo se i dobacivanje Lunine majke.
“Ne znam tačno. Nije mi jasno to što je rekla. Ne znam, možda sam to prokomentarisala nekada u svađi, pošto sam se ja uvek svađala sa njegovim bivšim… Šta god da su bile Marku. Možda da bi volele da budu na mom mestu”, govorila je blogerka.
“Naravno da je rekao da bi voleo da ja pobedim, ali to kada kažete: “Glasala sam za Lunu zbog Marka”… Ako ste Markov fan, trebalo je da nastavite da glasate za njega. Ja želim da vam Marko Miljković bude zet, ako imate ćerku. Vidim da se večeras javljaju samo Markove žene. Šta ja slušam ovde“, pričala je Luna.
“Zašto niste glasali za njega (Marka) prošle sezone”, dobacila je Anabela gledateljki.

svetprintscreen
The post SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! GLEDATELJKA REKLA DA JE LUNA NEOBRAZOVANA! Đoganijeva se posvađala s njom, a onda se iz publike javila Anabela! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

LUNA SE ŠETALA SA ANABELOM, A ONDA SU KRENULA DOBACIVANJA: Đoganijeva imala spreman odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2019

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani je od honorara koji je zaradila u rijalitiju, kao i novcem od nagrade kupila stan na Novom Beogradu koji je umesto nje opremila njena majka Anabela Atijas...A prilikom prve šetnje s majkom, Luni je jedna komšinica dobacila:..- Lunči, prelepa si! -na šta se Đoganijeva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.