SKANDAL! ŠA OSTAVIO TARU UŽIVO U PROGRAMU Ja nisam ovca! TAČKETINA! Sada neka radi šta hoće! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 17:31

SKANDAL! ŠA OSTAVIO TARU UŽIVO U PROGRAMU "Ja nisam ovca! TAČKETINA! Sada neka radi šta hoće!" (VIDEO)

Stavio tačku na vezu sa ljubavnicom!

Naredno pitanje tokom emisije "Pitanja gledalaca" bilo je za Nenada Aleksića Ša, koji je nakon ovog pitanja napravio pravi haos, te skandalozno raskinuo pred milionima sa Tarom!

Zašto Tari koja je hipotetički sa Stefanom veruješ, a Ivanu si vređao? - glasilo je pitanje za Ša.

- Sku*čilo mi se više sa svim što radi Tara. Sada može da bude sa kim želi, ja nisam ovca, dao sam joj sve, dokazao joj, razveo se, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me popi*ala i pos*ala. Pun mi je ku*ac toga što je ona zvala tog Stefana. Ja sma njoj rekao da idem pešaka do Kine, ali kada dođem do Kine, tu je kraj. Ima pravo da izlazi, da se muva. Kraj, tačka. Tačketina! Mene da dr*aju svi, da imam psihičke probleme. Ja, jedan Ša, da se ovako ponaša, da ga neko ovako dr*a, e pa ne može, sad lepo neka radi šta želi - rekao je reper besno.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDALOZNO PLJUVANJE PO TARI NAKON RASKIDA "Vožnja! Ne vraćam se ni njoj, ni Ivani!" Reper osuo paljbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Odlepio!..Nakon pitanja gledalaca o ponašanju Tare Simov van rijalitija, Nenad Aleksić Ša odlučio je da raskine sa njom javno...Ipak, Ša je pobesneo, pa nije štedeo bivšu devojku ni van reklama:..- Svašta sam ja trpeo! Da ja ovde patim, a da nekog boli ku*ac! Vožnja, posvećujem se isključivo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"LAGAO SAM SEBE!" Ša otkrio PRAVI RAZLOG RASKIDA sa Tarom: Nastao OPŠTI MUK za crnim stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

"Gde će ti veći način od razvoda od žene!"..Danas je nastavljena emisija "Pitanja gledalaca", Nenad Aleksić Ša je javno raskinuo sa Tarom Simov, a sad se nastavila ista tema:..Naredno pitanje gledalaca bilo je za Nenada Aleksića Ša:..- Da li se ne družiš sa Sandrom i Đedovićem, jer ti ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.