SJAŠI S LUNE BRE! Rat BRAĆE Đogani - Gagi će brata oterati u LUDNICU - BRUTALNA UVREDA JE PALA! Auuu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAŠI S LUNE BRE! Rat BRAĆE Đogani - Gagi će brata oterati u LUDNICU - BRUTALNA UVREDA JE PALA! Auuu

Neće se dobro završiti.

Đole Đogani, brat Gagija Đoganija i stric popularne blogerke Lune Đogani, ponovo je osuo paljubu po svojoj rođaci zbog njenog ponašanja u rijalitiju. Đole nije štedeo reči da osudi svoje rođake, te je rekao da je ona obrukala porodicu Đogani, da je izazvala novinare svojom, kako je naveo, golom guzom, te da bi trebalo da se ubuduće predstavlja umetničkim imenom.

Naime, Đole je napisao pismo svojoj bratanici u kojem je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da opravda to što je nije podržao, te je izneo niz uvreda:

- Ti znaš da sam ja protiv toga, ali na kraju ja ne odličujem, nego mama i ti. To nema veze sa nama, mi smo odgovorni za našu decu dok ne napune 18 godina. Mi u emisiji nismo napali tebe kao ličnost i dete iz porodice, nego smo rekli da se nisi baš najbolje pokazala i da te znamo u boljem izdanju. Osudili smo tvoje ponašanje, to su dve različite stvari - naveo je Đole u pismo i dodao:

- Ne osuđujem te to što si se zaljubila, ja sam ti o tome napravio video, koji si videla i to je moj stav. Rekao sam ti idi na more i ugasi telefon i molim te sad tišina. A ti stavljaš slike gole guze, a novinari ko novinari. Kod njih rijaliti nije završen. Dokle? Ne zaboravi, ti nisi jedina Đogani, sve to što si radila i što radiš i te kako utiće na nas sve Đoganijeve. Ja 25 godina gradim karijeru da bi ti za nekoliko meseci bacila sve u vodu, ako bar malo imaš srca znaćeš sve to da poštuješ - objasnio je Đole i dodao:

- Znam i to da će tvoja mama pljuvati po meni, kao i ranije kada nije znala kako se koristi naše prezime. I da ti kažem, veliki udeo u ovome je imala Anabela, mogla je drugačije da te podrži.

- Ne odričem se nikada nikog iz porodice i familije zbog ovakvih stvari, nije ona ništa strašno uradila da bih morao da je se odreknem. Pisao sam joj u nameri da sada smiri uzburkanu situaciju i pokaže onu Lunu koji ja poznajem - poručio je Đole, međutim njegov brat Gagi veoma je burno reagovao na reči koje je brat uputio njegovoj ćerki:

- Đoletu poručujem da sjaše s mog deteta, oteraće je u ludunicu i on i svi koji je ne ostavljaju na miru. Dosta je bilo - rekao je vidno uznemiren Đole.

Pogledajte rezultate

LUNA U ŠOKU! Ne može da veruje šta su joj FANOVI PRIREDILI! Ali zaštoo?! Bensedini, plač, besane noći!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.