SITUACIJA SE MENJA Kuma razvezala jezik o ZBLIŽAVANJU Ane i Zvezdana - I PREVIŠE sam rekla...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 00:18

"SITUACIJA SE MENJA" Kuma razvezala jezik o ZBLIŽAVANJU Ane i Zvezdana - I PREVIŠE sam rekla...

Otvoreno prokomentarisala njihov odnos!

Tokom današnjeg dana došlo je do potpunog preokreta u rijaliti programu "Zadruga".

Zadrugar, Zvezdan Slavnić rešio je da ostavi Anđelu Đuričić i pokuša da vrati svoju bivšu nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić, te su oni u jednom trenutku odlučili da obave razgovor, uz koji su plakali, a pao je i emotivni zagrljaj.

Mnogi su iznenađeni ovakvim raspletom događaja, s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se činilo da Ana nikada neće preći Zvezdanu preko nekih stvari. Domaći portal je tim povodom kontaktirao njenu kumu Milenu, koja je imala jasnu poruku.

- Drži vodu dok majstori odu, to je jedino što imam da kažem za ovo današnje dešavanje. Ja nisam propratila sve. Ne mogu više ništa da kažem, previše sam rekla, a situacija se menja iz sata u sata - rekla je Anina kuma i dodala:

- Nije tako izgledalo, sve znam apsolutno, ali ne mislim da će tu biti nešto spektakularno, to su malo sad previranja - bilo je sve što je izjavila.

BONUS VIDEO: Sanja Stanković progovorila o OTKAZU, pa iznela ŠOK PREPISKU sa Filipom Carem

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.