SIN MI JE OTVORIO PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE Bivša zadrugarka otkrila koliko zarađuje od prodaje nagih fotki

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 20:30

"SIN MI JE OTVORIO PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE" Bivša zadrugarka otkrila koliko zarađuje od prodaje nagih fotki

"Taj prvi mesec sam imala najveću zaradu..."

Naša najpoznatija striptizeta Branka Blek Rouz još jedna je u nizu poznatih ličnosti koja je otvorila nalog na sajtu "Only Fans".

Bivša Zadrugarka šokirala je javnost priznanjem da joj je profil na sajtu gde se prodaju golišave fotografije otvorio mlađi sin!

Otkrila je i kolika je zarada od tog sajta, te istakla da ima veliku podršku porodice.

- Mene su svi pitali da li imam "Only Fans". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceo dan sam provela na plaži i razmišljala šta je to, mislila sam da je nešto što se isključi. Kada sam se vratila sa plaže, pitala sam mlađeg sina šta je to, a on je počeo da se smeje, pa mi je rekao ko sve to ima, a da su to pretežno starlete - rekla je Branka.

- Pitala sam ga da li ja mogu to da imam. Kaže on što da ne, a pogotovo jer je u tom poslu. Nisam znala ni profil da napravim, pa mi je on registrovao sve to i rekao mi da se snalazim sa fotografijama. Taj prvi mesec sam imala najveću zaradu, a da su tu hiljade i hiljade evra to nije istina, meni je taj prvi mesec bilo 2.000 dolara - navela je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.