SIGURAN U SEBE: Gospodin Torta puca od SAMOPOUZDANJA: Nije mi KONKURENCIJA, ne osećam LJUBOMORU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIGURAN U SEBE: Gospodin Torta puca od SAMOPOUZDANJA: "Nije mi KONKURENCIJA, ne osećam LJUBOMORU" (VIDEO)

Priznao zadrugarima.

Tokom današnje emisije "Pretres nedelje" došlo je do žestokog okršaja između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda i to zbog Dragane Mitar. Njih dvojica su izgladili svoj odnos razgovorom, a gospodin Torta je priznao zadrugarima da ne smatra da mu je Crnogorac konkurencija.

- Ja ne ne osećam ljubomoru prema njemu. Ne osećam da mi je bilo kakva konkurencija. On je momak zlatan, mislim da ju je sada ispustio. Ona ništa nije slagala, sa njene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačke gledišta - rekao je Edo.

Podsetimo, Dragana je priznala da je zaljubljena u Tomovića, ali isto tako istakla da ne želi da izgubi ljubav koju je izgradila sa Edom.

- Ona je meni pre dva dana plakala u garderoberu i pričala mi da oseća nešto prema Vladimiru. Ja njoj kažem da to prizna, ona meni govori: "Nemoj molim te to da pričaš, neću da pokvarim ovo što imam sa Edom, on je meni sve u životu" - prepričavao je Mića Edu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.