SEVNULA G*ZA, SVE SE VIDI! Ispad sa Kijinog nastupa, sagla se a onda se desilo OVO - NEMA GAĆICE?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVNULA G*ZA, SVE SE VIDI! Ispad sa Kijinog nastupa, sagla se a onda se desilo OVO - NEMA GAĆICE?! (FOTO)

Zapalila masu!

Tokom prethodne večeri u Valjevu se održala svečana dodela Oskara popularnosti. Među brojnim zvezdama našeg estradnog neba, našli su se na licu mesta i ljubavni par koji je obeležio 2018. godinu, pobednica rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kija Kockar i njen bivši suprug, pevač Sloba Radanović.

Kako to obično biva gde god se pojavi, sve oči bile su uprte u pobednicu "Zadruge 1". Svojim vrelim izgledom zapalila je masu, a onda se desio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mali peh!

Kada se sagla da se pozdravi sa publikom, Kockarevoj je izvirila gola g*za! Ako se prisetimo koncerta Jala Brata i Bube Korelije, to se već jednom desilo, a Kristina nije imala blama, te je i ovog puta to podelila na Instagram stori.

Ono što se spekulisalo jeste da li je uopšte nosila donji veš, pošto ga ni na jednoj slici ne vidimo. Bilo kako bilo, nema sumnje da je sinoć izgledala odlično i da joj ovo niko neće zameriti!

Објава коју дели Kristina Kija Kockar fp (@kijakockar_goddess) дана 6. Дец 2018. у 6:01 PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.