ŠETALA JE SKROZ GOLA KROZ VILU, PADALA PIJANA: A sada se sprema da uđe u osmu sezonu? Čeka nas LUDNICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠETALA JE SKROZ GOLA KROZ VILU, PADALA PIJANA: A sada se sprema da uđe u osmu sezonu? Čeka nas LUDNICA!

Čeka nas šou!

Natalija Natali Vukomanović bila je jedna od najistaknutijih i najskandaloznijih takmičarki protekle sezone "Parova", a sada je najavila i ulazak u predstojeću, osmu sezonu.

Natali je na svom Instagram profilu objavila je svoju sliku uz poruku: "Eto mene opet", što verovatno znači da je spremna za novu sezonu rijalitija.

Natali je bila jedan od najenergičnijih učesnika "Parova 7", imala je dosta udela u najdramatičnijim događanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a mnogi je pamte i po skandalima.

Jednom prilikom šetala je skroz gola kroz vilu (podsetite se OVDE), a povremeno se nije suzdržavala ni od alkohola, te joj se dogodilo i da padne pravo na nos u dvorištu velelepne vile (podsetite se OVDE).

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.