SELMA BAJRAMI BLISTA OD SREĆE - Folkerka prvi put pokazala novog DEČKA: On je muškarac mog ŽIVOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 12:29

SELMA BAJRAMI BLISTA OD SREĆE - Folkerka prvi put pokazala novog DEČKA: "On je muškarac mog ŽIVOTA!"

Upoznali su se dok je išla na kurs nemačkog jezika

U donjem gradu Kalemegdana sinoć se održala treća i poslednja  "Dragi Bravo" žurka.

"Dragi Bravo" koncept počeo je od "obične" Instagram stranice koja nas objavama podseća na period početka 2000-tih godina, a ubrzo je doživela ekspanziju i sve je prešlo na viši nivo, do toga da se danas organizuju žurke koje broje na desetine hiljade ljudi.

Poslednje večeri, u detinjstvo su nas vratili Goga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sekulić, Selma Bajrami, Vesna i Đole Đogani, kao i Igor Popović.

Uz folkerku je sve vreme bio njen novi momak, kog je zvanično prvi put pokazala u medijima.

- On je moja bolja polovina. Ispunjena sam, srećna. On je muškarac mog života. Samohrani je otac. Ima troje dece, upoznali smo se u Beču - kazala je Selma Bajrami.

- Deca su nam se upoznala, odlično se slažu. On je samohrani otac, ja sam samohrana majka. Kupilo me je kako se ophodi prema svojoj deci - dodala nam je pevačica, koja sve vreme nije skidala osmeh sa lica, dok je njen novi dečko došao u šarenoj košulji na kratke rukave.

- Upoznali smo se dok sam išla na kurs nemačkog jezika. Držao je u ruci neke kolače, pitao me je hoću li jedan. Rekao je da je njegova mama to pravila, uzela sam, i ostatak je istorija - zaključila je Selma.

Selma Bajrami prvi put pokazala novog dečka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.