SEDI I POKRIJ SE UŠIMA! Osman Karić BRUTALNO ISPROZIVAO Kiju Kockar - Internet se USIJAO(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:04

"SEDI I POKRIJ SE UŠIMA!" Osman Karić BRUTALNO ISPROZIVAO Kiju Kockar - Internet se USIJAO(VIDEO)

Nije zadovoljan!

Osman karić se oglasio na svom Instagram profilu, nakon poslednje "Zadrugovizije" pa se zahvalio određenim članovima žirija.

Podsetimo, članovi žirija su bili Dejan Milićević, Ljupka Stević, Stanija Dobrojević, Nenad Marinković Gastoz i Kija Kockar.

Osman se zahvalio, ali je i potkačio Kiju Kockar, očigledno nezadovoljan njenim komentarisanjem nastupa Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević:

A post shared by Osman Karic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@karic_osman)

- Hvala Dejane, hvala Gastoz, hvala Stanija, hvala Ljupka, a ti sedi i pokrij se ušuma - napisao je Osman.

Podsetimo, tokom rijalitija je došlo do sukoba Jovane i Kijine majke Nadice Zeljković, kada je Stefan najavio da će možda isplivati nešto i za Kockarevu, te njena majka neće moći do prodavnice, kao uzvraćena provokacija na Nadicine reči.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.