SEDELA JE ISPRED NAŠE ZGRADE! Dalila ugledala BAKU KOJA PROSI, a onda je uradila nešto BOŽANSTVENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 16:39

"SEDELA JE ISPRED NAŠE ZGRADE!" Dalila ugledala BAKU KOJA PROSI, a onda je uradila nešto BOŽANSTVENO

"Uzeli smo onoliko koliko može ponijeti...!"

Dalila Dragojević, diskvalifikovana učesnica "Zadruge" oglasila se na svom Instagram profilu objavivši video koji je mnoge postideo, a mnoge i oduševio.

Ona je ovim apelovala da treba pomagati ljudima u nevolji, a tako je i sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem i ona pomogla jednoj starici, koju je ugledala kako sedi ispred njene zgrade.

U opisu videa, gde se vidi stara baka, Dalila je objasnila situaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde žena nije htela novac, već da joj se kupe namirnice u radnji, što je na oduševljenje mnogih, Dragojevićeva i uradila:

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

- Kaže Allah, subhanehu ve te’ala, u 271. ajetu Sure El-Bekare: Lijepo je kada javno dajete sadaku, ali je za vas bolje da je dajete siromasima tajno! Ovim videom želim da potaknem sve ljude koji su u mogućnosti da udjele sadaku koliko mogu, pogotovo starim i nemoćnim ljudima. Prije na noć razmišljam, kako bih voljela da sretnem nekog kome je potrebna mala pomoć... - napisala je bivša zadrugarka i dodala:

- Danas izlazimo iz zgrade - kad stara nana sjedi odmah ispred..Allahu dragi... Ova nana je sjedila ispred naše zgrade,i čim smo izašli da prošetamo ugledala sam je... prvo što je rekla "nemojte mi sine davati pare,ako hoćete kupite mi nešto u radnji"..i tako je i bilo... Uzeli smo onoliko koliko može ponijeti.. da je Allah dragi nagradi.. Njeno zahvaljivanje i skromnost ne mogu zaboraviti..❤️ Poštedite me zlih komentara, ako ne razumijete hadis u prvom redu - bolje i da ne komentarišete. - napisala je Dalila.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.