SEĆATE SE BALERINE SA FARME? Kristijan joj slomio nos, zbog njega je izašla iz rijalitija, a onda doživela porodičnu tragediju, EVO KAKO IZGLEDA DANAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

SEĆATE SE BALERINE SA "FARME"? Kristijan joj slomio nos, zbog njega je izašla iz rijalitija, a onda doživela porodičnu tragediju, EVO KAKO IZGLEDA DANAS

Ovo sigurno niste znali...

Svi se sigurno sećate Jelene Milošević, balerine i glumice iz Novog Sada, koja je privukla veliku pažnju javnosti učešćem u "Farmi 6" , kako skandaloznim ponašanjem i čestim svađama, tako i prisnošću koju je imala sa Kristijanom Golubovićem.

Njih dvoje su često razmenjivali nežnosti pred kamerama, a Jelena je često imala i svađe sa ostalim farmerima.

Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je "Farmu" napustila posle incidenta sa Kristijanom, prilikom kojeg joj je navodno polomio nos, a 2017. godine doživela je porodičnu tragediju, umro joj je rođeni brat, te se tada i obratila svima na Fejsbuku.

- Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce - napisala je tada Jelena.

Balerina se nakon "Farme" potpuno povukla iz javnog života i retko koristi društvene mreže, a pogledajte na fotografijama kako izgleda danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.