SEĆATE SE ALEKA IZ MJEŠOVITOG BRAKA? Sada izgleda prilično STARIJE - a evo čime se NAJVIŠE BAVI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE SE ALEKA IZ MJEŠOVITOG BRAKA? Sada izgleda prilično STARIJE - a evo čime se NAJVIŠE BAVI (FOTO)

Najaktivniji u pozorištu!

Poznati glumac Nenad Stojmenović, koga mnogi najbolje znaju po ulozi Aleksandra Aleka Čađenovića iz popularne serije "M(j)ešoviti brak", diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i član je Narodnog pozorišta.

Značajni filmovi u kojima se pojavljivao su "Belo odelo", "Nataša" i "Mi nismo anđeli".

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on Jan 28, 2016 at 11:09am PST

Neko vreme, Nenada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << retko viđamo na malim ekranima, budući da je posvećen uglavnom ulogama u pozorišnim predstavama, a jedna od njih, koja igra od 2016. godine, jeste poznati komad pod nazivom "Brakolomije".

U toj predstavi Stojmenović se već dve godine redovno razvodi od svoje partnerko, Kaline Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gledali ste ga dok je jurio za Mirkom Vasiljević, a danas ga NE BISTE PREPOZNALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019

Skroz je drugačiji!..Nastavak kultnog filma "Mi nismo anđeli" svi pamtimo po simpatičnoj Sofiji koja je zaludela pola Beograda i njenom trapavom drugu iz komšiluka koji na kraju ipak osvaja njeno srce...A post shared by your boi lelú (@leludude) on Apr 26, 2019 at 10:40am PDT..Štreber Marko na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.