SCENA KOJA SLAMA SRCA! Kija i Sloba ZAJEDNO NA BINI, prvo zapevali OVU pesmu - publika ZANEMELA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCENA KOJA SLAMA SRCA! Kija i Sloba ZAJEDNO NA BINI, prvo zapevali OVU pesmu - publika ZANEMELA! (VIDEO)

Kao jedno!

I vrapci na grani već znaju da pevač Sloba Radanović i njegova bivša supruga Kristina Kockar večeras imaju zajednički nastup u Nemačkoj.

Koliko smo mogli da vidimo po njegovim Instagram profilima, oni nisu zajedno putovali do tamo, ali su sa svojim pratiocima delili gotovo svaki trenutak današnjeg dana.

Pre nekoliko minuta, oni su se konačno našli zajedno na bini! Prvo je Kristina otpevala nekoliko pesama, a onda je na scenu izašao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobodan, kada su zajedno otpevali pesmu koju su jedno drugom pevali u "Zadruzi" - ADIO AMORE!

Publika je više nego burno reagovala na njih dvoje zajedno, a blicevi su samo sevali. Šta li će još pevati, saznaćemo u toku večeri.

ADIO AMORE u Kijinoj i Slobinoj izvedbi 😍 @kija_kockar__official #kija #kijakockar #kijaarmy #queenk #kk #zadrugatv #zadruga #zadruga2 #pink #rtvpinkofficial #dusseldorf #germany

A post shared by Kristina Kija Kockar (@kijakockararmija) on Sep 29, 2018 at 5:11pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.