Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Zerina propada zbog Baneta! Ne može da mu dokaže da je među njima gotovo!

Zerina Hećo je sve nervoznija i očajnija u rijalitiju jer je njen odnos sa Banetom Čolakom sve gori i gori, a to nikako nije dobro po njeno zdravlje! Čolak je sa tim upoznat, pa i sam strahuje da će joj se vratiti tumor koji je imala kao dete i koji su joj lekari čudom izvadili, The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Zerina propada zbog Baneta! Ne može da mu dokaže da je među njima gotovo! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Georgiev spremio osvetu za Daru Bubamaru!

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2018, 12:12

Kako SCANDAL! ekskluizivno saznaje u novom broju, Vlado Georgiev smislio je osvetu za Daru Bubamaru! Već nekoliko meseci bukti rat između Dare i Georgieva koji je započet za vreme njenog učešća u takmičenju Tvoje lice zvuči poznato. Nakon tog takmičenja gde je Vlado bio u žiriju, a Dara učesnica,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.