Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Draganu Stojkoviću Bosancu pozlilo! Porodica u panici!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, dok je sedeo kod kuće i odmarao se, Draganu Stojkoviću Bosancu pozlilo je prošle nedelje iz čista mira! Kompozitor se uhvatio za srce i požalio da ga nešto jako probada, a njegova ćerka Džidža hitno je pozvala lekara s privatne klinike koji im je inače kućni prijatelj. Da li The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Draganu Stojkoviću Bosancu pozlilo! Porodica u panici! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Draganu Mirković napali u Americi! Reagovalo obezbeđenje!

Izvor: Scandal.rs, 03.Nov.2018, 14:41

Dragana Mirković imala je sjajnu turneju po Americi, ali ništa ne može da prođe bez incidenta! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, pevačica je doživela neprijatnost i baš se uspaničila, a čak je reagovalo i obezbeđenje! Šta se desilo Dragani, ali i kako se incident završio, čitajte samo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.