Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Katarina Grujić promenila dečka, pa i boju kose! (foto)

Katarina Grujić je nedavno raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom Nemanjom Buhom, a nakon njihovog raskida ubrzo je promenila i boju kose. Pritom, Kaća je promenila dečka, ali ne i frizera, pa joj njen dugogodišnji frizer Peđa Božić (na slici) pomogao da u “novi život” krene s novom frizurom! Marija Vukašinovićivan vučićević, instagram The post SCANDAL! donosi: Katarina Grujić promenila dečka, pa i boju kose! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Katarina Grujić pokazala novog dečka! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Apr.2017, 15:01

Kako stvari stoje, Nemanja Buha je, što se tiče Katarie Grujić, defiitivno završena priča! Tako bar pokazuju njene fotke koje je postavila pre neki dan na svoj Instagram story. Naime, Kaća je bila na jednom veselju u jednoj od država u okruženju, a pored nje je bio izgleda i njen novi dečko!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.