SAZNAO DA JOJ JE OTAC UBICA, PA JE OSTAVIO?! Zadrugarka ostala bez dečka zbog porodične TRAGEDIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 00:08

SAZNAO DA JOJ JE OTAC UBICA, PA JE OSTAVIO?! Zadrugarka ostala bez dečka zbog porodične TRAGEDIJE!

Dugo je patila za njim!

Učesnicu "Zadruge" Draganu Burmazović navodno je ostavio dečko kada je saznao da je njen otac ubio čoveka. Milenko Burmazović zaklao je 2007. godine Dragoslava Tešića, koji je misicinoj sestri Verici donirao bubreg (više o tome klikom OVDE). Osuđen je na 12 godina robije, a iz zatvora je pušten pre skoro dve godine.

- Dragana je s tim momkom bila dugo u vezi i baš ga je volela. Kazala mu je da sa ocem ne razgovara jer je strog, ali mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije otkrila ništa o tragediji. Krila je to od svih, pre svega jer joj je ta tema veoma bolna, ali i da je ljudi ne bi osuđivali - priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, porodica dečka za kog je planirala da se uda saznala je da je Dragana Milenkova ćerka.

- Raspitivali su se o njoj, a kako Loznica nije velika, brzo su saznali iz koje je porodice. Bili su šokirani. Dečko je jedan dan samo došao kod Dragane na vrata i rekao joj: "Ne mogu da budem u vezi sa ćerkom ubice!" Bila je potpuno slomljena, dugo je patila, a mislim da ga nikad nije prebolela - kaže izvor za "Hit Informer" i dodaje:

- Draganu dodatno boli jer je javnost saznala ko je njen otac. Ona sa ocem odavno nije u dobrim odnosima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.