SAZNALI SVI! Evo KO je NOVI DEČKO Kije Kockar, jedan DETALJ joj je promakao na fotografiji, nije sakrila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNALI SVI! Evo KO je NOVI DEČKO Kije Kockar, jedan DETALJ joj je promakao na fotografiji, nije sakrila!

Fanovi otkrili!

Kristina Kija Kockar je zaintrigirala fanove i javnost kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da je muškarac grli. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi ona i njegova ruka koja je grli, ali njegov identitet je ostao neotkriven.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Aug 31, 2019 at 6:24pm PDT

Međutim, analizirajući detaljno sliku fanovi su zapazili da se u kadru vidi policijska značka i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su predpostavili da je reč o policajcu.

 Ona je nedavno priznala da je emotivno ispunjena i da je konačno nakon emotivnog kraha koji je doživela prošle godine kada ju je bivši suprug, pevač Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, uspela da se oporavi i sve ovo prevaziđe.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Aug 17, 2019 at 7:36pm PDT

- Uvek sam srećna. Novi dečko me ispunjava. Naša veza još ne traje dugo. Ne bih mnogo detaljisala o svom privatnom životu jer smatram da nema potrebe - rekla je bivša stjuardesa.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.