SAZNAJEMO! PUKLA LJUBAV Zorannah i sina hrvatskog tajkuna! Evo kako je Zorannah IZBRISALA dečka iz života!

Izvor: Svet, 31.Maj.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO! PUKLA LJUBAV Zorannah i sina hrvatskog tajkuna! Evo kako je Zorannah IZBRISALA dečka iz života!

Romansa između najpopularnije balkanske blogerke i influenserke Zorannah i bogatog Hrvata, sina tamošnjeg tajkuna Marjana Šarića, Matea Šarića okončana je ove nedelje. Kako SVET ekskluzivno saznaje, Zorannah je nedugo posle svoje rođendanske zabave odlučila da Mateo ipak ne zaslužuje da joj bude dečko.

Dokaz da je veza pukla je i to što je Zorannah izbrisala sve fotografije koje su predstavljale neku vrstu odnosa sa Mateom (budući da nijednom nije okačila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nijednu zajedničku fotografiju sa ciljem da sačuva svoju intimu za sebe), kao i da su se otpratili na Instagramu.
U razgovoru sa prijateljicom poznate blogerke dobili smo i potvrdu ovih informacija:
Da, Mateo jeste prošlost, ali zbog čega najbolje je da pitate nju. Koliko sam shvatila, Zorana više neće da čuje za njega”. 
Zorannah nije odgovorila na pozive i poruke redakcije SVETA.
SvetSvet
The post SAZNAJEMO! PUKLA LJUBAV Zorannah i sina hrvatskog tajkuna! Evo kako je Zorannah IZBRISALA dečka iz života! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zorannah raskinula sa sinom hrvatskog tajkuna?

Izvor: Story, 31.Maj.2019

Romansa između najpopularnije balkanske blogerke i influenserke Zorane Jovanović Zorannah i bogatog Hrvata, sina tamošnjeg tajkuna Marjana Šarića, Matea Šarića okončana je ove nedelje, pišu domaći mediji. Naime, Zorannah je nedugo posle svoje rođendanske zabave odlučila da Mateo ipak ne...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.