SATANA PROŽDIRE IZDAJICE: Luna Đogani sigurno ne zna ŠTA je u 9. KRUGU PAKLA! Ovo vam se neće dopasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATANA PROŽDIRE IZDAJICE: Luna Đogani sigurno ne zna ŠTA je u 9. KRUGU PAKLA! Ovo vam se neće dopasti

Proširite znanje!

Luna Đogani je juče zvanično uplovila u "pevačke vode", a njen prvenac "Deveti krug pakla" obara rekord sa pregledima na Jutjubu.

U ovaj projekat uložena je ozbiljna suma novca, s obzirom na to da je sve snimano u studiju jednog od trenutno najboljih muzičkih producenata Darka Dimitrova u Skoplju.

Pobednica "Zadruge 2" navodi da je u pesmi opevala šta joj se sve dogodilo u prvoj sezoni ovog TV formata.

I dok uživate u Luninom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvom hitu, ne bi bilo na odmet da znate šta zapravo predstavlja deveti krug pakla.

Italijanski pesnik Dante Aligijeri u svom delu "Božanstvena komedija" opisuje pakao po delovima, tj. krugovima.

Deveti krug pakla je poslednji i najniži, a u njemu su smeštene izdajice. U ovom prostoru vlada večiti led (a ne vatra kako se često misli) i on predstavlja večno boravište Lucifera (đavola). Pola tela izdajice Boga nalazi se u zaleđenom jezeru, a on sa svoje tri glave žvaće najveće svetske grešnike - Judu, Kasija i Bruta.

Da li Luna u novoj pesmi želi da predstavi bivšeg ljubavnika Slobodana Radanovića kao izdajicu, a boravak u rijalitiju kao pakao, ostaje da saznamo nakon detaljnijeg objašnjenja novopečene pevačice...

Pogledajte rezultate

SLOBA U ŠOKU, NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Na Instagramu saopštio LOŠU VEST! Knedla u grlu, jedva procedio (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.