ŠAPUTALA JE, PA VIDELA KAMERU! Tuga neizmerna! Ova učesnica Zadruge nikad nije upoznala oca!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPUTALA JE, PA VIDELA KAMERU! Tuga neizmerna! Ova učesnica Zadruge nikad nije upoznala oca!(VIDEO)

Strašna sudbina.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, retko govori o svojoj porodici, a poznato je da ima majku koja jako brine za nju i koju dugo nije videla.

Pogledajte OVDE kako su reagovali učesnici "Zadruge" kad su čuli da je Smilja Janković diskvalifikovana. 

Ona gotovo nikada ne govori o ocu, što i nije čudno, jer ga nikada nije i upoznala što je i ispričala svom rijaliti dečku Bora Santana.

- Nikad nisam videla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oca. 26 godina - rekla je Maca, na šta je Bora upitao da li zna ko je, a ona pokazala glavom da ne zna.

Ipak, kada je videla da je kamera uperena u nju, nije želela o tome da priča, pa je Bora prestao da je ispituje. Podsetimo, glavni urednik Hepi televizije jednom prilikom je ispričao da je Macin otac bosanski Srbin koji je silovao njenu majku u logoru u vreme rata u Bosni. Enesa Nurkić, Macina majka, je tada zatrudnela i odlučila za zadrži dete.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.