SAOPŠTENA PRESUDA: Evo šta će se DOGODITI sa Bakijem nakon NASRTAJA na Marinkovića! Nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 02:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOPŠTENA PRESUDA: Evo šta će se DOGODITI sa Bakijem nakon NASRTAJA na Marinkovića! Nije dobro!

Nema kraja...

Veliki incident desio se ovog utorka u rijalitiju "Parovi" kada je Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, fizički nasrnuo na Ivana Marinkovića i naneo mu povrede.

Zvezda "Parova" i bivši muž Goce Tržan je bio na lekarskom pregledu i kaže da je zadobio teške telesne povrede (prelom rebra), a u saopštenju produkcije TV "Hepi" stoji da povrede zaista postoje, ali da su lakšeg tipa.

Večeras je u Vili održano suđenje Bakiju, kada su učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebali da odluče kako će Baki biti kažnjen.

- Do sada je sve bila šala. Ovo je treći put da je nasrnuo na mene i nadao sam se da će se zaustaviti, ali on nije. Bio sam okrenut leđima i nisam se nadao, u sekundi sam osetio udarac - rekao je Marinković, a Bakijeva odbrana zasnivala se na tvrdnji da njegov udarac nije bio tako jak kao što Marinković tvrdi.

Nakon iscrpnog suđenja i brojnih svađi između okrivljenog Bakija i Ivana Marinkovića koji ga je tužio, sud je na kraju dao svoju presudu.

Uzimajući u obzir da je Baki bio isprovociran, Ivanu će se zbog toga biti tužen, ali ako uzmemo u obzir i fizički nasrtaj na Ivana Marinkovića, proglašavamo te krivim i moraćeš da platiš kaznu od dve hiljade evra - glasila je presuda.

Dakle ostaje da se vidi kakva će glasiti Bakijeva tužba protiv Ivana Marinkovića.

Celu situaciju pogledajte na videu.

"KAD SVETLANA KAŽE DA JOJ SE JEDU KIFLICE" Veljko snimao Bogdanu u PIDŽAMI i otkrio urnebesan detalj iz doma (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.