Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA POBESNELA NA MATORU, PA POČELA DA JE UDARA, ALI TO NIJE SVE! NASTAO JE HAOS! (VIDEO)

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora došle su ponovo u raspravu nakon što su se probudile. Ovog jutra razlog njihove svađe je Sanjina sumnja u poljubac između Lune Đogani i Matore. Informacija da su se Luna i Matora poljubile, poznata je još od prve sezone “Zadruge”. Međutim, kod Stankovićeve se pojavio crv sumnje da između The post SANJA POBESNELA NA MATORU, PA POČELA DA JE UDARA, ALI TO NIJE SVE! NASTAO JE HAOS! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA NAPALA STANIJU: Ne možeš da me uvrediš, vodi računa koga ti MUVAŠ! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2019, 20:19

Dok je odgovarala na pitanje gledalaca koje se odnosilo na Vladimira Tomovića i to što je on nekada prvo želeo da bude sa Lunom Đogani, a posle završio sa njom, Stanija Dobrojević je pomenula da za Lunu se vezuje priča da voli zauzete muškarce. Blogerka je to prepoznala kao provokaciju. – Ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.