SANJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA TV?! Zahvaljujući NJEMU shvatila je da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA TV?! Zahvaljujući NJEMU shvatila je da...

Sve se vremenom menja.

Voditeljka Sanja Marinković skoro dve decenije radi na televiziji.

Međutim, pna je svesna novog doba, da se vremena menjaju i da internet polako uzima primat nad televizijom, pa ističe da je svesna da će to u nekom trenutku učiniti prekretnicu i u njenoj karijeri.

- Tek sada zahvaljujući mom sinu Strahinji i njegovim druženjima sa popularnim ličnostima supkulture interneta redovno pratim dešavanja na Jutjubu i razmišljam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li bih imala volje i želje da osmislim zanimljiv sadržaj na njemu - otkrila je Marinkovićeva.

Pre nego sto odlucim da “udjem” u zrele godine ( koje mi sudeci po komentarima raznih vec odavno pripadaju) potrosicu svu mladost koju ljubomorno cuvam u sebi 😉 Trudicu se da budem “stipsa” i da je trosim na rate, ne vracam kusur, ne stedim ali cuvam ... pa ko izdrzi duze 😂 Necu poslusati ni dame ni gospodu koji me stalno opominju da zbog moje lakoce zivljenja ( samo vam tako deluje jer verujte mi uopste nije lako) treba da se “saberem” i zivim u skladu sa mojim godinama 🤔 Sta znaci - ziveti u skladu sa svojim godinama ?! 🙄 #magazinin #mojamerasrece #merasrece #proteinskidetoxbysanjamarinkovic #ukoraksazoranomisanjom®️ #lovemyjob #lovemylife #zenakojasuvisevoli #enjoy #happy #love #springinautumn🌸🍂 #studio #tv #show #beauty #fashion #smile #mojsinmojamerasrece

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Oct 27, 2019 at 2:47am PDT

- Vreme će pokazati da li sam spremna za ovaj novi medij - zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.