SANI ZABORAVIO DA PRIČA ROMSKI: A žena mu kaže: Što LAŽEŠ, pa to ti je maternji jezik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANI ZABORAVIO DA PRIČA ROMSKI: A žena mu kaže: "Što LAŽEŠ, pa to ti je maternji jezik!"

Bora ga pecnuo...

Interesantan razgovor odigrao se ovog popodneva u rijalitiju "Zadruga 3". Bora Santana je pecnuo Sanija Ibraimova kako je zaboravio da priča romski jezik.

- Sani ništa ne zna ciganski, ne može da poveže dve rečenice - rekao je Bora, a Sani se pravdao:

- Moram da uđem malo u fazon - odgovorio je denser, a njegova supruga Natalija Ibraimov ga je odmah prekinula:

- Sani, što lažeš, pa to ti je maternji jezik. Ne laži đubre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno - i ona je pritisnula Sanija.

- Ma znam ga, ali moram malo da povežem, da uđem u fazon - pravdao se Ibraimov, a onda je Natalija objasnila o čemu se zapravo radi:

- Njegova keva je umrla pre 20 godina. Dok je ona bila živa, ona je pričala, a Sani nije. Ja sam s njim 25 godina i ako sam ga čula tri puta kako govori na romskom - pojasnila je pevačica grupe "Trik FX".

Pogledajte kako su izgledale te scene i šta su još pričali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.