SAMO U NOVOM BROJU SVETA! Vladimir PLJUJE I VREĐA Staniju: Trčala je za mnom KAO KUČE, a sad sam pi*ka!

Izvor: Svet, 29.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U NOVOM BROJU SVETA! Vladimir PLJUJE I VREĐA Staniju: Trčala je za mnom KAO KUČE, a sad sam pi*ka!

Pukla ljubav! Pošto je Stanija Dobrojević javno izvređala i ponizila Vladimira Tomovića, on joj nije ostao dužan! Navodno, Stanija je ostala u čudu kada je pregledala sve snimke i videla kako se Vladimir zaista ponašao u Zadruzi 2, pa nije mogla da poveruje da je to dečko sa kojim je provodila ceo dan. Bilo ju je sramota zbog veze sa njim, pa ga je nazvala pi*kom, što je Vladimira izvelo iz takta.
“Stanija je prevrtljiva, mnogo me je iznenadilo ovo što je uradila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ona ti je kao vreme – danas sam za nju najbolji, sutra najgori. Ma, ona nema svoj stav, ona radi i priča kako joj drugi kažu. Čudo me nije nazvala pi*kom u rijalitiju dok je trčala za mnom kao kučence. Kako sam odjednom za nju loš? Kao, ona nije znala ko sam ja, a kad je izašla iz rijalitija, prva me je pozvala i pričali smo više od 12 sati o svemu, čak i o budućnosti, jer smo mi ipak zreli ljudi. Sad odjednom kontra priča. Molio sam se za nju da brzo ozdravi i da se što pre vidimo, ali neko joj je napunio glavu.”
POTRAŽITE OSTATAK SKANDALOZNIH VLADIMIROVIH IZJAVA U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI ŠIROM SRBIJE, REGIONA I DIJASPORE!
Kupite SVET! AKO DARKO PREŽIVI, OSTAĆE INVALID! Roditelji KIVNI na Anu Sević! Ćerkica plače i doziva oca! Sloba: Anabela me PROGONI! Vladimir ŽESTOKO OPLEO po Staniji!

SvetSvet
The post SAMO U NOVOM BROJU SVETA! Vladimir PLJUJE I VREĐA Staniju: Trčala je za mnom KAO KUČE, a sad sam pi*ka! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.