SAMO TO JE OSTALO OD ALEKS U NS Mama Bilja presekla - ČEKIĆEM po krevetu! Da vidite KOME ga je poslala

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO TO JE OSTALO OD ALEKS U NS Mama Bilja presekla - ČEKIĆEM po krevetu! Da vidite KOME ga je poslala

Sad više nema ništa njeno.

Biljana Dragojević, Davidova majka, rešila se i poslednje stvari koja je pripadala Aleksnadri Subotić, bivšoj snaki.

Naime, dok su Aleksandra i David bili zajedo od fanova su dobijali pare i razne poklone. Tako je sada na kućnu adresu Biljane Dragojević stigao bračni krevet, koji je sad Biljana dala u humanitarne svrhe.

Njen suprug Predrag Opačić Mungos se latio čekića i raskovao krevet i spremio ga tako za slanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Evo dragi fanovi od Aleksandre usrecili ste maldi bracni par koji pocinje zivot od nule, te je soba koju ste kupili Davidu I Aleksandri otisla u humanitarne svrhe. Mozete da odahnete jer David nece spavati u vasem krevetu I koristite vas POKLON- SOBU. Sada nema nista ni od vas ni od Aleksandre, kao sto je bilo I pre vas. BAJ BAJ 🖐️

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on Jun 20, 2019 at 5:39am PDT

- Evo dragi fanovi od Aleksandre usrećili ste maldi bračni par koji počinje život od nule, te je soba koju ste kupili Davidu i Aleksandri otišla u humanitarne svrhe. Možete da odahnete jer David neće spavati u vašem krevetu i koristite vaš poklon-sobu. Sada nema ništa ni od vas ni od Aleksandre, kao što je bilo i pre vas - napisala je Dragojevićeva uz video.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.