SAMO ŠTO JE NAPUSTILA ZADRUGU: Stanija i Vlada se žestoko posvađali i TO ZBOG OVE pevačice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ŠTO JE NAPUSTILA ZADRUGU: Stanija i Vlada se žestoko posvađali i TO ZBOG OVE pevačice!

Nastali problemi.

Stanija Dobrojević napustila je "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema, a danas oko 6 ujutru je otputovala u Ameriku, gde će operisati štitnu žlezdu. Njenom izlasku, iako pod teškim okolnostima, najviše se obradovao njen dečko Vladimir Tomović, međutim, njihov prvi razgovor po izlasku protekao je u svađi i to zbog pevačice Sandre Afrike.

KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za slavlje i pune džepove. Ovo se ne PROPUŠTA (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />"NEMOJTE, GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Kako piše "Srpski telegraf" Stanija je po izlasku pogledala društvene mreže, gde je na Vladimirovom Instagramu ugledala njegov selfi sa Afrikom, koja je uslikana još dok je Vlada bio u rijalitiju, a Sandra ušla da peva na žurci.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

- Fotografija Sandre i Vladimira je bila hit na društvenim mrežama. Ona ju je objavila na svom profilu, a onda su Vladimirovi fanovi počeli da je šeruju na svojim profilima. Stanija je odlepila kada je videla sliku, jer nije znala da Sandra simpatiše njenog dečka, pa je Vladimiru napisala poruku u kojoj mu je rekla sve i svašta. Vladimir je bio uzbuđen što se javila, jedva je shvatio o čemu priča i što ga napada zbog pevačice sa kojom nema očigledno ništa, ali je Stanija rekla da je to nepoštovanje nje kao njegove devojke i da je sramota što ta slika kruži internetom - otkrio je izvor za "Srpski telegraf" i dodao:

Pogledajte rezultate

- Vlada joj je objasnio da on nije ništa kriv i da ga je devojka samo pitala je l' može selfi, on je stao i slikao se. Ljudi koji su vodili njegov Instagram su tu sliku objavili na njegovom profilu, dok je on još bio u rijalitiju, tako da ni to nema veze s njim, međutim Stanija mu je zapretila da odmah obriše tu sliku ako misli da nastavlja priču sa njom - objašnjava izvor i dodaje:

I ONA JE REKLA "DA"! Udala se najseksepilnija srpska pevačica?! Grudi u venčanici PUCAJU (FOTO)

- Vladimir je rekao da mu ta slika ništa ne znači i da će je obrisati, tako da su uspeli da izglade sukob, ali pitanje je kako će Stanija bocnuti Sandru u budućnosti kad im se ukrste putevi, s obzirom na to da kod Afrike na profilu i dalje stoji ta slika.

Zadruga 2... Idemooo.. Zurka🎤...#Vlada #Mica Brat #Top ❤👌😘📸

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Oct 2, 2018 at 8:18pm PDT

Tomović je potvrdio da njegovoj devojci nije bilo prijatno kada je ugledala ovu sliku:

- Jao kakvi ste vi, sve iskopate. Pa jeste, Stanija je temperamentna žena, zamerila mi je to, ali objasnio sam joj da su fanovi to objavili a ne ja. Obrisao sam sliku i problem rešen - rekao je Vladimir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.