SAMO SE OKRENULA I SEVNULA JE BRADAVICA: Šokiraće vas kada vidite reakcije ovih dama dok su im ispadale GOLE GRUDI i to na crvenom tepihu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO SE OKRENULA I SEVNULA JE BRADAVICA: Šokiraće vas kada vidite reakcije ovih dama dok su im ispadale GOLE GRUDI i to na crvenom tepihu!

Vremena se menjaju.

Crveni tepih simbolizuje elganciju i prefinjenost, a nekada je bio sinonim za žene koje su šetale po njemu sa mnogo, mnogo stila. Ali to je bilo nekada, a sada je 21. vek.

Pročitajte i:

Novo vreme donosi malo drugačiji stil u kojem je najvažnije biti primećen. I to je mnogim lepoticama pošlo za rukom, a kako drugačije nego golim grudima. Nekim damama se dogodilo slučajno, a nekima malo manje slučajno.

ISTINA O TEODORINOJ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VEZI SA ŽIKOM: Progovorila njena BIVŠA najbolja drugarica! I ona ulazi u Zadrugu?

ADRIANA ABENIA:

 Španska voditeljka je pre nekoliko dana ponosno prošetala crvenim tepihom na dodeli “GQ“ nagrada. Dok je pozirala fotoreporterima njena i onako providna haljina skliznula je s ramena i otkrila levu dojku. Adriana se nije dala zbuniti, popravila je "štetu" i nastavila da pozira. Ukoliko malo bolje obratite pažnju na njenu toaletu, zapitaćete se kako se uopšte i održala na njoj.

LORA GOVAN:

Lora Govan, koja se proslavila u rijalitiju “Žene košarkaša“, prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma “The Wedding Ringer”. Savila se ne bi li poslala poljubac fotoreporterima i njena dojka je (slučajno?) ispala “častivši” prisutne prizorom. Mislite da se uzbudila zbog ovoga? Nimalo.

HITNO - SAMO ONA JOJ MOŽE POMOĆI: Kad je čula da je Kija u Zadruzi, Šerifovićka je ODMAH nazvala NJU

DŽENIFER LORENS:

Navikli smo na pehove mlade glumice - setite se samo kako se srušila na dodeli Oskara! A žurki posle premijere filma “Igre gladi“ pojavila se u rizičnoj beloj haljini koja se raskrilila i pokazala njene grudi. Dženifer to izgleda nije ni primetila i nastavila je da ćaska sa pevačicom Lordi.

RIJANA:

ISPLIVAO EKSPLICITAN SNIMAK: Sada su zajedno u Zadruzi, MRZE SE a imaju ZAJEDNIČKU prošlost!

Pa, kako bez nje? Ljudi se čak začude kada se pojavi smerno obučena, budući da se njeni izbori svode na ili šokantne ili provokativne. Ili oboje. Rijana je na ovoj dodeli muzičkih nagrada nosila elegantnu haljinu, što je iznenađujuće samo po sebi, ali kad se okrenula sevnula je bradavica. Rijana je u svom "baš me briga" stilu samo nastavila dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.