SAMO DAN PRE FINALA: Iz Zadruge je ISPALA zvezda i PRVE i DRUGE sezone - RAZOČARENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DAN PRE FINALA: Iz "Zadruge" je ISPALA zvezda i PRVE i DRUGE sezone - RAZOČARENJE

Prvi presek za večeras...

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2".

Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se sutrašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

Pretposlednje večeri šimanovačkog stola došlo je vreme da se napravi konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spisak svih superfinalista. Produkcija rijalitija je odlučila da i večeras organizuje izbacivanje i zaokruži listu ljudi koji će učestvovati u sutrašnjem finalu druge sezone.

Napravljen je prvi presek glasova, a za tu priliku je na imanje stigao i voditelj Ognjen Amidžić.

Podigao je Staniju Dobrojević, Nadeždu Biljić, Minu Vrbaški i Boru Santanu.

- Sad kada su mi legle pare, mogu da napustim rijaliti - našalila se Mina, ali ona ipak nije bila ta koja je trebala da izađe.

Zadrugu je na kraju napustio Bora Santana koji je tu od početka sezone, a i u prvoj je bio veoma zapažen.

- U šoku sam, nisam očekivao da ću ispasti. Mislio sam da ću ostati do kraja, u neku ruku sam razočaran jer mi je cilj bio da ostanem do finala. Ali, bože moj, gledaoci su tako odlučili - poručio je Bora potom u intervjuu kod Dušice Jakovljević u studiju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.