SAMO 4% RAZLIKE - LUNA U SUZAMA: Vidite KO je izbačen iz Zadruge! Zar favorit? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO 4% RAZLIKE - LUNA U SUZAMA: Vidite KO je izbačen iz Zadruge! Zar favorit? (VIDEO)

Presuda pala...

Još jedna uzbudljiva rijaliti sedmica u rijalitiju "Zadruga" privedena je kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red je došlo izbacivanje.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Mina Vrbaški, a ona je za potrčke izabrala Marijanu Zonjić i Marka Stolića. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Marijanu, a najmanje SMS glasova publike imao je Adam Đogani i drugi je nominovani.

U borbi za opstanak na imanju i večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić.

Pobedu je odnela Marijana.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je bio 52:48 odsto i "Zadrugu" je napustio Adam.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAMO 4% RAZLIKE - LUNA U SUZAMA: Vidite KO je izbačen iz Zadruge! Zar favorit?

Izvor: Press, 18.Feb.2019

. Još jedna uzbudljiva rijaliti sedmica u rijalitiju "Zadruga" privedena je kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red je došlo izbacivanje.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.