ŠAKOM U GLAVU! I TO ŽENU! Haos u Parovima - udarci, ogrebotine, uvrede... Ivan, Mili i Lakić - ko je gori?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKOM U GLAVU! I TO ŽENU! Haos u Parovima - udarci, ogrebotine, uvrede... Ivan, Mili i Lakić - ko je gori?

Nema mira u luksuznoj zemunskoj vili.

Večerašnja emisija "Upoznajte Parove" bila je veoma burna, a od početka su sevnule varnice. Ponovo je u centru pažnje bio sukob između iskusnih rijaliti igrača koji su bili u nekoliko sezona "Parova" - Ivana Marinkovića i Nikole Lakića. Naravno, u raspravu su bili uključeni i ljudi koji su njima bliski.

Prvobitno je frka nastala jer je Marinković provocirao protivnički tabor, pričom im nije dozvoljavao da čuju reči njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podrške koja je stigla u studio kod nove voditeljke - Slađane Slađe Petrušić. Čak je u jednom trenutku opsovao majku Lakiću koji je skočio da se obračuna sa njim.

- Molim vas neka neko reaguje, jer ću napraviti pičvajz - rekao je Nikola.

Obezbeđenje je istog trenutka reagovalo, a Marinković je poslat u izolaciju, ali je to bio tek početak haosa. Njegov suparnički tabor je rešio da mu uradi isto što je i on njima. Ivanova podrška je trebala da se obrati, ali su Nikola, Dina Galorini i Milutin Radosavljević Mili ometali Marinkovića galamom, te nije mogao da čuje komentare.

Marinkovića je taj gest veoma iznervirao, te se uneo Aleksandri Tasić Coki u facu, a odmah su da je odbrane na njega skočili Dina Galorini i Lakić. Nije se znalo ko koga gura u tom trenutku, a potom se Ivan žalio:

- Udarci, ogrebotine, skakanje na mene, psovke, uvrede... Ne znaju šta će više da mi rade! A niko ne reaguje! To je zato što mi ne mogu ništa - rekao je Marinković

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ni tu se haos u vili nije okončao. Potom je zaratio skoro svako sa svakim. Polivali su se brašnom, razbijali jaja jedno drugom o glavu, a bilo je i drugih fizičkih kontakata.

Nevena Kalaver je razbila dva jajeta Miliju o glavu, a onda se Radosavljević okrenuo i svom snagom je odgurnuo rukom u predelu glave.

A brašno je po vili letelo na sve strane... Ostaje samo pitanje ko se gore ponašao - Mili, Ivan ili Lakić... Ili možda neka od devojaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.