SABOTAŽA NA IZBACIVANJU! Ja igricu neću igrati! Izlazim u stilu! Evo ko je sinoć NAPUSTIO Zadrugu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 07:25

SABOTAŽA NA IZBACIVANJU! "Ja igricu neću igrati! Izlazim u stilu!" Evo ko je sinoć NAPUSTIO Zadrugu (VIDEO)

Za nju je takmičenje okončano.

Monika Horvat i Filip Car bili su nominovani za izbacivanje iz zadruge, te su se sinoć našli u duelu. Darko Tanasijević otišao je u izolaciju po njih, te su otišli u palatu Milenija, gde se odigrala borba za ostanak u "Zadruzi 4". Darko im je objasnio pravila igrice, pa im napomenuo da će se pobedniku iste duplirati glasovi.

Darko im je dodelio lopticu i balon, a zadatak bio im je da naduvaju balon i popuštanjem vazduha loptice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doguraju do neke od rupa. Igralo se do tri, a oboje su odlučili da sabotiraju igricu.

- Ja igricu neću igrati. Monika izlazi u stilu - rekla je Monika.

Zatim je Dušica Jakovljević saopštila Darku kako na kraju stoje stvari i ko napušta "Zadrugu 4" na osnovu glasova publike. Jedno od njih imao je 97% glasova, a drugo 3% glasova. Monika je, na osnovu glasova publike, napustila takmičenje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.