ŠA VAN SEBE! Urla - besan na SVOJU PORODICU! Poludeo zbog informacija iz spoljnog sveta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 07:48

ŠA VAN SEBE! Urla - besan na SVOJU PORODICU! Poludeo zbog informacija iz spoljnog sveta! (VIDEO)

"Ako kažem da se da ključ Tari, onda neka daju!"

U toku sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" pušten je snimak koji je prikazivao Nenada Aleksića Ša i Marka Đedovića, na kojem se Ša žali Đedoviću na život.Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od aktera:

- Ja ne mogu da se setim - rekao je Ša.

- Pričali smo i o životu i o svemu. On ne shvata šta se sve napolju dešava. Ja znam šta njega najviše muči. On mora da shvati da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi koji nisu za vezu njih dvoje. Njemu toliko smeta što nije po njegovom sada, kada javi. Ša ne shvata koliko je devojka prešla zbog njega - pričao je Marko.

- Od kada je Tara izašla ja imam prevelik pritisak. Ovde sam na izdahu snage. Trudim se da vidim sve na dobar način. Ja nisam robot imam i ja osećanja - rekao je Ša, koji je uputio oštru poruku članovima svoje porodice.

- Ako ja kažem da se da ključ Tari, onda neka daju ključ - vikao je Ša.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUZA SUZU STIŽE! Misica POVREĐENA zbog Karićevih UVREDA, počela da se pravda, pa je ovo SLOMILO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021

Na stubu srama!..Emisija "Gledanje snimaka" uvek dovede do tačke pucanja pojedine učesnike Zadruge, a tako je bilo i sinoć...Na narednom snimku koji je pušten bili su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić, a prikazano je kako se svađaju na žurki .Voditelj Milan Milošević je tražio komentar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.