ŠA PUKAO JOŠ 10.000 EVRA ZBOG TARE - produkcija PRESRELA tajne poruke, a za sve je KRIVA ova PEVAČICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 08:03

ŠA PUKAO JOŠ 10.000 EVRA ZBOG TARE - produkcija PRESRELA tajne poruke, a za sve je KRIVA ova PEVAČICA

Produkcija pazi na svaki korak.

Sinoć se na imanju u Šimanovcima u okviru "Zadruge 4" dogodila poslednja "Zadrugovizija" ove sezone. Zadrugari su pevali u grupama koje je prethodno odredio Veliki šef. Nenad Aleksić Ša je izvodio pesmu "Pravila" zajedno sa Jelenom Batos. A kako to biva, posle nastupa, žiri je komentarisao njihov nastup.

Jedna od članica žirija bila je i pevačica Ljupka Stević. Ona ga je posebno obradovala kada mu je saopštila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nenade, dvojka si! - Veselo mu je prenela Ljupka.

Podsetimo, jedna od šifri, koju su diskvalifikovana Tara Simov i Ša imali dok su krili svoj odnos, bio je broj dva, koji je označavao to da se vole.

Poznati reper je priznao prethodno zadrugarima da se sa svojom ljubavnicom pre njen diskvalifikacije dogovorio da mu šalje tajne signale i poruke. Po pravilima to je najstrože zabranjeno. Uprabo zbog njihove tajne komunikacije i zbog Tarinog slanja balona, Ša je već bio kažnjen, a sada će dobiti i novčanu kaznu zbog informacije koju mu je prenela Ljupka Stević. Reper će ovog puta izgubiti 10.000 evra.

I Simova se oglasila preko društvenih mreža. Na instagram storiju je okačila Nenada, stavila srce i broj dva, te time dokazala da je upravo ona poslala tajnu poruku svom ljubavniku preko poznate folkerke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.