ŠA POGLEDAO U KAMERU, OBRATIO SE DIREKTNO SUPRUZI! Iko! Kipeći od BESA, poručio joj samo OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 12:11

ŠA POGLEDAO U KAMERU, OBRATIO SE DIREKTNO SUPRUZI! "Iko!" Kipeći od BESA, poručio joj samo OVO (VIDEO)

"Hvala ti što si..."

Iza repera Nenada Aleksića Ša je burna noć. Nakon što se sukobio sa Natašom Radan i Rialdom Karahasanović, on je u jednom trenutku završio zatvoren u garderoberu sa Tarom Simov, koja nije htela da ga pusti napolje, dok se ne smiri.

On se u tim trenucima rastrojstva besno obratio svojoj supruzi, koja je, navodno, kako je ustvrdila Mina Vrbaški, kada se vratila u rijaliti, rešila da se razvede od njega, zbog bliskosti sa Tarom.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hvala! Hvala, Iko, što si rekla Mini Vrbaški lepo, da imaju ljudi, da se slade! Hvala za dogovor, hvala za sve! Hvala što si pričala sa ovakvim ljudima. Ja da ispadam najgori, ovakav, onakav... Hvala! Ali, neka, ja mogu da se borim sa ovim ljudima dokle hoćeš! Nema veze! - rekao je Ša.

Kako su izgledali ovi trenuci, možete pogledati u videu:

Ko u nedelju napušta Zadrugu - Lazar Čolić Zola ili Dragana Burmazović?

Choices

Lazar Čolić Zola

Dragana Burmazović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nenad Aleksić Ša Ivana Aleksić Mina Vrbaški rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.