SA PEVAČICOM JE, NIJE JE DOVEO KUĆI Karića odao Osman - Otkriveno za KOJOM poznatom damom je odlepio

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 09:07

"SA PEVAČICOM JE, NIJE JE DOVEO KUĆI" Karića odao Osman - Otkriveno za KOJOM poznatom damom je odlepio

Ona je zamenila Jovanu Ljubisavljević.

Otkako je raskinuo sa misicom Jovanom Ljubisavljević, Stefan Karić se ne smiruje. Čini se da je ovog puta bivši zadrugar i veliki zavodnik "bacio oko" na pevačicu Tijanu M, poznatiju kao "žena od sultana".

Kako Kurir piše, Stefan se našao na žurci u sredu uveče, a gde je nastupala Milentijevićeva. Čim je uzela mikrofon u ruke da odradi svoj blok, Karić je skočio sa stolice i iz džepa izvadio 200 evra i dao Tijani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Celo veče pogled nije skidao sa nje, a ni ona nije bila imuna na dojučerašnjeg zadrugara. Smeškala mu se, pevala i vrckala guzom. On je svaku numeru lepo počastio sa po 100 ili 200 evra, a kada se sve zajedno sabere, koštala ga je oko 2.500 evra.

Ni pevačica, ni Karić se nisu oglašavali povodom ovih nagađanja, a da li će se među njima zaista izroditi emocije, ostaje da ispratimo.

Kako se saznaje, Stefanu se Tijana i te kako dopada i već su neko vreme u komunikaciji. Kako će njihov odnos da se razvija, ostaje nam da vidimo.

Podsećanja radi, Stefanov otac Osman je gosutujući u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" otkrio da je njegov sin bio u kombinaciji sa pevačicom, ali da je on nikada nije upoznao niti video u njihovoj kući na Zvezdari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.